• foto ies

    Benvinguts/des a l'Aula virtual de l'Institut Antoni Pous i Argila per alumnes del projecte 1x1

    Si voleu participar en la creació del Moodle (aula virtual) de l'Institut poseu-vos en contacte amb algun membre de la comissió informàtica del Centre i us registrarà per tal que hi pugueu crear cursos.
    "... aprenem en interacció amb l'entorn i amb els altres, aprenem quan construïm, especialment per als altres."

Corsi disponibili

De cara al curs 23-24, es preveu la implementació a tots els nivells d’ESO i Batxillerat del nou currículum. A través d’enquestes i grups de discussió s’ha detectat la necessitat d’acompanyar el professorat del nostre centre en l’aplicació del nou currículum en forma de programacions competencials que incloguin situacions d’aprenentatge complertes i contextualitzades. Aquesta necessitat està alineada amb el projecte de direcció (ja el vàrem enllaçar al Google Forms de sol·licitud) i els resultats de la revisió per la direcció.


Aquesta necessitat es vol lligar amb la continuitat de l'elaboració de la Guia pedagògica participada del nostre centre, continuant compartint línies de treball sostenibles i contextualitzades. 



Curs que t'ajudarà a fer el seguiment del pla d'empresa amb els teus alumnes. A dintre, a la presentació general, trobaràs els arxius per poder descarregar-t'ho i instalar-lo al moodle del teu centre.

Seguiment pla d'empresa on-line

Eines d'intel·ligència emocional, coaching i PNL, pel professorat.

Formació de centre

Recursos i documentació per a l'alumnat i les famílies que participen en el Projecte eduCAT1x1.

Per accedir al curs feu clic en "Entrar com a visitant"

Pautes per la utilització dels ordinadors del projecte EDUCAT 1x1

Protagonista Jove - Internivells

Seqüència didàctica de llengua castellana i literatura de 1r d'ESO elaborada pel Servei de Tecnologies per a l'Aprenentatge i el Coneixement del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Els recursos formen una programació d'aula orientada al treball per competències. La seqüència és susceptible de ser adaptada pel professorat en funció de la situació, entorn i necessitats de l'alumnat. Les activitats i projectes que es proposen es basen en materials oberts, que es troben disponibles a portals educatius de diferents administracions públiques, complementats amb aplicacions web2.0.

Aquesta versió provisional inclou les següents unitats didàctiques:
  1. El castellano en el mundo
  2. Con la cámara a cuestas
  3. Pregunto
  4. Bongoh
  5. ¡A escena!
  6. Viñetas
  7. Com una novela de...
  8. Entrevista
  9. Versos y rimas
  10. Corred, buscad...
Requeriments tècnics:
  • Per veure els mapes conceptuals cal tenir activat el filtre Freemind.
  • Versió de Moodle: 1.9.5. En versions anteriors és possible que alguns elements no es restaurin correctament.

Autor/a: Anna Pujol, Albert Mayol i Lluís Rius
Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

Nessesitats educatives especials 1rESO

Curs de tecnologia adreçat als alumnes de 2n d'ESO

Disseny assistit per ordinador

Proposta didàctica de l'assignatura de Tecnologia de 3r d'ESO

 

Aquest curs ocupa més de 20Mb. Pot ser que el Moodle dels vostres centres tingui limitada la mida dels cursos a restaurar. Si és així, podeu superar aquesta limitació fent la restauració del curs des del Drive de Google. Cal, doncs, que l'administrador del Moodle del centre configuri el Drive com a repositori d'arxius del Moodle. Per fer-ho pot seguir els passos indicats en aquesta PMF del Moodle d'Àgora.
 
Com a alternativa, també podeu accedir al Moodle com a gestor de centre i anar a la secció "Enviament de fitxers grans al Moodle". En aquesta PMF està explicat com fer-ho.



Autor/a: Roser Cussó; Josep Dalmau; Anna Macià; Artur Coll

Mobile History Map (MHM) és un projecte pioner del programamSchools que potencia el treball col·laboratiu amb solucions mòbils en l'àmbit de les Humanitats. Aquesta iniciativa parteix d'una nova aplicació mòbil de geolocalització que permet als alumnes crear contingut relatiu a punts d'interès propers al seu centre educatiu i desenvolupar les seves competències digitals.

Assignatura optativa de 3 hores setmanals, una d'elles de pràctiques al laboratori.

Optativa digitalització 4tESO

Crèdit de síntesi orientació: el riu Ter
Moodle dels projectes de l'USEE

libreoffice